Massage

 

Massage

 

Massagetiderne er inkl. af - og påklædning. Der findes mange forskellige former for massage. Det kan derfor af og til være svært at vide at man bruger sine penge rigtigt.

Hvis du har skader eller specifikke problemer med muskler og led, anbefales det at vælge en fysiurgisk massør. Hvis du derimod går efter den ultimative nydelse og intenst velvære, skal du vælge en klassisk afslappende massage. Hos Le Luma har vi igennem mange år og megen uddannelse udviklet vores specielle afslapningsmassage som fås i forskellige udgaver, afhængig af hvor på kroppen du har behov for behandling, og hvor længe du ønsker behandling skal vare.

Ved at arbejde med kroppens muskler, energibaner og blodcirkulation, sender vi dig ud på en lille rejse væk fra hverdagen.

Affaldsstoffer masseres væk, muskler afspændes og blodcirkulationen kickstartes.

Derfor er det vigtigt at du, når du dykker op til overfladen efter behandlingen, husker at drikke en masse vand og tage det roligt resten af dagen.

 

Specialmassage

Udover vores klassiske afslappende massage tilbyder vi hot-stone-masssage hvor vi masserer din krop med lune sten. Denne type massage fås i forskellige udgaver afhængig af om du i forbindelse med hot-stonemassagen ønsker ryg eller kropsmassage.

 

 

 

Priser for massage:

 

Krops-massage 60 min kr. 629,-

 

Ryg eller Kropsmassage 45 min kr. 500,-

 

Rygmassage 30 min kr. 340,-

 

Ansigtsmassage 15 min kr. 179,-

 

Hot stone rygmassage 25 min kr. 369,-

 

Hot stone kropsmassage 75 min kr. 899,-

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.