Makeup

 

Makeup

 

I Le Lumas univers prioriterer vi naturlig skønhed og rene produkter højere end noget andet. Alle Le Lumas produkter er håndplukket med fokus på at kunne tilbyde paraben-fri, enkle og rene mærker til alle hudtyper. Vores teori er, at rene produkter hænger sammen med et naturligt look. Denne ideologi gælder også vores make-up-produkter som er af mærket "Marie W.".

 

Når du vælger at få lagt professionel make-up kan du vælge om vi skal læggen en naturlig dagmake-up, eller en mere dramatisk aftenmake-up.

Hvis du vælger at få lagt dagmake-up, vælger du det mildeste og mest naturlige udseende. Ved at vi med små midler fremhæver dine smukkeste sider, får du et naturligt, enkelt og personligt udtryk.

 

Vælger du en aften make-up, er det plads til lidt mere farve og dramatik. Især aftenmake-uppen giver et udtryk som kan være svært at skabe selv.

Du er velkommen med dine personlige ønsker til make-up, men kan også vælge at lade dig inspirere af vores medarbejdere.

Uanset hvilken type make-up du vælger, fokuserer vi altid meget på din hud. Derfor bruger vi altid mineralpudder, som, med sin fugtgivende men samtidig matterende effekt, går i ét med huden og garanterer et sundt, frisk og ensartet udtryk. Desuden sørger vi for at lægge en base, der garanterer make-uppen maksimal holdbarhed.

 

Le Lumas medarbejdere er, udover at være uddannede kosmetologer, uddannet i make-up og styling. Vi er altid glade for at give råd og derfor tilbyder vi, udover professionel make-up, kurser, så du kan lære at skabe looket selv.

At få lagt en make-up og derefter få et kursus, giver dig redskaberne til at du i fremtiden kan skabe et professionelt look lige når du har lyst.

 

 

 

Priser på Makeup:

 

Makeup (Aften eller brud) kr. 620,-

 

Dag makeup kr. 319,-

 

Brude makeup inkl. prøvemakeup kr. 1.099,-

 

Personligt makeup kursus 2 timer kr. 1.599,-

(inkl. valgfri pudder og børste. Værdi op til 674,-)

 

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.